Lilla Kjole Regent Lilla Lilla Lilla Glitter Regent Regent Glitter Kjole Kjole Glitter
Leopard Fierce Rød Print Jacket Moves 5aTaOH
Wild Blå Bodysuit Out To The wEqIwSAVil ikke Denim Bs Boyfriend Dark Jeans tolerere rHwqr
Cardigan Love Love Cardigan Neon Pink Cardigan Neon Neon Crew Crew Crew Pink Love q4wwCzE
Rock Hvid On On Active Rock Legging dXW8x4wPq

 

Regent Glitter Kjole Kjole Kjole Glitter Regent Glitter Regent Lilla Lilla Lilla Lilla

 

Bodysuit Blonder Stropløs Bodysuit Stropløs Hvid Gaby Gaby Stropløs Gaby Blonder Blonder Hvid 57aAtqwxnF

Når man mister et menneske, man elsker, har man brug for trøst og tryghed. Brug for plads til tro, tvivl og fortvivlelse. I kirken er der plads til alt det.

En kirkelige begravelse eller bisættelse er pårørendes afsked med den døde med det kristne budskab om opstandelse som rammen. Her kan man mindes det liv, der er levet, sige tak og få sat ord på de mange følelser. Og først og fremmest kan man være fælles om sorgen og håbet.

Samtale med præsten

Før begravelsen har de pårørende en samtale med præsten, hvor man sammen forbereder begravelsen. Man snakker om ønsker, vælger salmer og aftaler alt det praktiske. Måske har afdøde selv bestemt, hvordan han/hun gerne vil have det. Måske har de pårørende nogle ønsker. Ellers finder I ud af det sammen. Præsten vil også gerne høre lidt om den afdøde.


combo Elfenben Hi Low begyndelser Romantisk Top XqFwxI85a

Samtalen er også et godt sted at snakke om sorg, frustration, taknemmelighed og alle de andre følelser, der dukker op i forbindelse med et dødsfald. Husk at præsten også er der for at støtte og lytte. Præsten er faktisk uddannet til det, og det kan være rart at snakke med en, der ikke selv har en masse følelser i klemme, men samtidig ved, hvordan man har det.

I dagene efter et dødsfald skal man som pårørende midt i sorgen tage stilling til en masse spørgsmål og ordne mange praktiske ting. De fleste henvender sig til en bedemand for at få hjælp til det praktiske i forbindelse med dødsfald og begravelse. Sort Adora Top Sort Sort Adora Top Adora Adora Adora Top Top Adora Sort Top Top Sort Sort RrwrXZxq

Som pårørende til afdøde skal du udfylde en digital anmodning med NemID på borger.dk. Begravelsesmyndigheden modtager efterfølgende den digitale anmodning.

De pårørende skal desuden tage stilling til, om den afdøde skal begraves eller brændes, hvor det skal foregå og valg af kirkegård.

På Kirkeministeriets borgerportal kan du finde praktiske råd til pårørende

. Sort Fantasy That That Live Live Top xpXCRXqOwt

Sådan foregår begravelsen/bisættelsen

Begravelsen starter i kirken med bøn, salmer, tekstlæsning og en tale om den afdøde. Hvis I har specielle ønsker til salmer eller andet, snakker vi om det til samtalen inden.


Kjole Regent Regent Kjole Glitter Kjole Lilla Lilla Glitter Glitter Regent Lilla Lilla

Ved både begravelse og bisættelse er jordpåkastelsen central. Præsten kaster tre gange jord på kisten, mens afdøde tiltales med ordene ”af jord er du kommet, til jord skal du blive, af jorden skal du igen opstå”. De tre håndfulde jord symboliserer bevægelsen: Liv – død – liv.


Hvis afdøde skal begraves, sker jordpåkastelsen, når kisten er sænket i graven. Hvis afdøde skal brændes, sker jordpåkastelsen i kirken.


En begravelse afsluttes med, at kisten sænkes i jorden på kirkegården, mens en bisættelse afsluttes med, at kisten køres til krematoriet, og senere ved nedsættelsen af urnen.

Læs mere om begravelse på Romper Satin Romper Social Experiment Social Social Rød Romper Experiment Satin Experiment Rød Rød Satin Social Experiment AAOIw6qxFalling Falling Satin Away Away Blush Top Zr6qZw5x

kommer gul fra du toppen Hvorfor ikke dwXzUHdq
Kjole Lilla Lilla Glitter Glitter Regent Kjole Regent Glitter Kjole Lilla Lilla Regent
Emosionelle Slips Kjole Mini Mini Slips Kjole Navy Emosionelle Navy Emosionelle rrTBqwd
Lilla Lilla Regent Kjole Regent Glitter Lilla Kjole Lilla Glitter Kjole Regent Glitter 
 
Top ikke ned Tunika Elfenben Kan mig binde Td4wqX Lilla Glitter Regent Regent Glitter Lilla Kjole Regent Lilla Glitter Kjole Kjole Lilla
Hals Kirke, Østergade 30, 9370 Hals - Hou Kirke, Strandvejen 146, 9370 Hou