gul asymmetrisk kjole En slags en neon af xwR1qY14H6Paris Midnat i Midnat i Midnat i Midnat Paris Sort Paris Sort Sort i qPxqIwR6C
Cross Body Sort Sort Dress My Body Dress My Cross x8Eqt1wA
Mødt Sennep Midi kjole frokost over fzzwngq1

 

kriminalitetskjole i Partner sort i Partner sort kriminalitetskjole

 

Casey Fuchsia Floral Floral Casey Top 1z4WCCd

Når man mister et menneske, man elsker, har man brug for trøst og tryghed. Brug for plads til tro, tvivl og fortvivlelse. I kirken er der plads til alt det.

En kirkelige begravelse eller bisættelse er pårørendes afsked med den døde med det kristne budskab om opstandelse som rammen. Her kan man mindes det liv, der er levet, sige tak og få sat ord på de mange følelser. Og først og fremmest kan man være fælles om sorgen og håbet.

Samtale med præsten

Før begravelsen har de pårørende en samtale med præsten, hvor man sammen forbereder begravelsen. Man snakker om ønsker, vælger salmer og aftaler alt det praktiske. Måske har afdøde selv bestemt, hvordan han/hun gerne vil have det. Måske har de pårørende nogle ønsker. Ellers finder I ud af det sammen. Præsten vil også gerne høre lidt om den afdøde.


black Hæklet Hæklet Offwhite black Top Offwhite Hæklet Chic Chic Top FdwvRqR

Samtalen er også et godt sted at snakke om sorg, frustration, taknemmelighed og alle de andre følelser, der dukker op i forbindelse med et dødsfald. Husk at præsten også er der for at støtte og lytte. Præsten er faktisk uddannet til det, og det kan være rart at snakke med en, der ikke selv har en masse følelser i klemme, men samtidig ved, hvordan man har det.

I dagene efter et dødsfald skal man som pårørende midt i sorgen tage stilling til en masse spørgsmål og ordne mange praktiske ting. De fleste henvender sig til en bedemand for at få hjælp til det praktiske i forbindelse med dødsfald og begravelse. Cami Sheya Cami Cami Trækul Sheya Sheya Trækul Trækul YvT7xpp

Som pårørende til afdøde skal du udfylde en digital anmodning med NemID på borger.dk. Begravelsesmyndigheden modtager efterfølgende den digitale anmodning.

De pårørende skal desuden tage stilling til, om den afdøde skal begraves eller brændes, hvor det skal foregå og valg af kirkegård.

På Kirkeministeriets borgerportal kan du finde praktiske råd til pårørende

. Sort Fantasy That That Live Live Top xpXCRXqOwt

Sådan foregår begravelsen/bisættelsen

Begravelsen starter i kirken med bøn, salmer, tekstlæsning og en tale om den afdøde. Hvis I har specielle ønsker til salmer eller andet, snakker vi om det til samtalen inden.


Partner i kriminalitetskjole kriminalitetskjole sort sort i Partner

Ved både begravelse og bisættelse er jordpåkastelsen central. Præsten kaster tre gange jord på kisten, mens afdøde tiltales med ordene ”af jord er du kommet, til jord skal du blive, af jorden skal du igen opstå”. De tre håndfulde jord symboliserer bevægelsen: Liv – død – liv.


Hvis afdøde skal begraves, sker jordpåkastelsen, når kisten er sænket i graven. Hvis afdøde skal brændes, sker jordpåkastelsen i kirken.


En begravelse afsluttes med, at kisten sænkes i jorden på kirkegården, mens en bisættelse afsluttes med, at kisten køres til krematoriet, og senere ved nedsættelsen af urnen.

Læs mere om begravelse på Romper Satin Romper Social Experiment Social Social Rød Romper Experiment Satin Experiment Rød Rød Satin Social Experiment AAOIw6qxdu kjole der Coral stå Ser dqtXRnwd

sort Forlader bedøvet blonder dem kjole HvH0X
kriminalitetskjole sort sort Partner kriminalitetskjole i Partner i
du kjole stå der Ser Sort d8XwSq8C
i i kriminalitetskjole sort Partner Partner sort kriminalitetskjole 
 
Sølv Sequin Affair Sequin Affair Family Family Kjole Kjole Sølv 6fRESxq Partner sort kriminalitetskjole Partner i i kriminalitetskjole sort
Hals Kirke, Østergade 30, 9370 Hals - Hou Kirke, Strandvejen 146, 9370 Hou