Novi Beograd

Narodnih heroja 40a

064 304 24 87

011 26 02 565

Radno vreme:

12-21h (radni dan)

10-22h (vikend)

IMG 0858Ukoliko želite da se o rođendanu Vašeg mališana priča do sledeće godine, dečija igraonica Žuća je prava adresa za Vas. U prelepom prostoru naše igraonice koja se nalazi u srcu Novog Beograda nudimo kompletnu organizaciju rođendana, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Naš tim posvećen je ispunjenju svih Vaših želja u pogledu keteringa, torte, animacije i stoji Vam na raspolaganju za svaku vrstu dogovora. Kada je reč o posluženju, u saradnji sa Air Serbia keteringom nudimo različite menije, kao i tortu po Vašem ukusu.

Prilikom opremanja igraonice Žuća posebnu pažnju posvetili smo kvalitetu opreme kako bismo osigurali bezbednost dece. Svim mališanima do tri godine na raspolaganju su bebi bazen, kuhinjica, pijaca, radionica, pričanje priča. Za sve prave avanturiste, tu je veliki 3D lavirint, zip line, otvoren i zatvoren tobogan, trambolina, kao i fudbalski teren. Takođe, ljubitelji igrica mogu da uživaju u neograničenoj zabavi  uz Sony Playstation 3. Kapacitet igraonice je 50 dece.

Celokupan prostor kafića je klimatizovan i prirodno osvetljen tako da predstavlja idealno rešenje za sve vrste proslava kapaciteta do 80 odraslih. Ljubazno osoblje priprema za Vas najukusniji plazma šejk, ceđenu pomorandžu, toplu čokoladu i mnogo drugih osvežavajućih napitaka.

Na Vas zahtev, tokom proslave mališane moze zabavljati profesionalni tim animatora, uz program koji je u potpunosti prilagođen uzrastu Vašeg mališana i njegovih drugara.
Pored toga što će ih zabaviti i nasmejati, devojke vode računa i o bezbednosti dece, tako da roditelji mogu slobodno da uživaju u društvu svojih gostiju.

Dečija igraonica i kafić Žuća nudi Vam veliki izbor termina za rođendanske i druge vrste proslava, po veoma pristupačnim cenama. Priredite Vašem mališanu najlepšu proslavu rođendana koju će zauvek pamtiti.

Neka Žuća bude Vaša druga kuća!